Over uw privacy op deze site

Om u de beste inhoud op onze sites en applicaties te bieden, werken we samen met externe adverteerders voor gepersonaliseerde digitale advertenties. Die adverteerders gebruiken trackingtechnologieën om informatie te verzamelen over uw activiteit op onze sites en applicaties en op het internet en uw andere apps.

U hebt altijd de keuze om gepersonaliseerde advertenties op basis van uw surfactiviteit op het web te vermijden door een bezoek te brengen aan de Consumer Choice-pagina van de DAA, de website van het NAI en / of de EU online choices pagina, vanaf al uw browsers of apparaten. Om gepersonaliseerde advertenties te vermijden op basis van uw mobiele app-activiteit, kunt u de DAA’s AppChoices app installeren. U kunt veel meer informatie vinden over uw privacykeuzes in ons privacybeleid.

Zelfs als u ervoor kiest uw activiteit niet door derden te laten volgen voor advertentieservices, ziet u nog steeds niet-gepersonaliseerde advertenties op onze site.

Door hieronder op “doorgaan” te klikken en onze sites of applicaties te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat wij en onze externe adverteerders uw persoonlijke gegevens kunnen overzetten naar de Verenigde Staten of andere landen en uw persoonlijke gegevens kunnen gebruiken voor gepersonaliseerde advertenties, afhankelijk van uw keuzes zoals hierboven beschreven en in ons privacybeleid.