Help / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen


Wachtwoord of login informatie vergeten

Als je je login gegevens bent vergeten, ga dan naar de Wachtwoord vergeten? pagina. Voer je e-mailadres in het bedoelde vakje in en klik op 'verzend mijn gegevens'. De informatie zal naar dat adres worden gestuurd. Dit wordt automatisch verstuurd en is vertrouwelijk. Als je het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je account aan te maken niet meer gebruikt, stuur ons dan een e-mail met je account gegevens naar Klantenservice@allrecipes.nl


Lidmaatschap Allrecipes

Doe mee met Allrecipes door je te registeren voor een eigen Allrecipes lidmaatschap waarmee je je favoriete recepten kan bewaren, foto's kan delen en vrienden kan worden met andere thuiskoks. Maak je GRATIS account.


Registratie problemen

Als je een bericht krijgt waarin staat dat een account al bestaat voor de gebruikersnaam die je hebt ingevoerd, moet je een andere naam kiezen of je naam uniek maken door er cijfers aan toe te voegen. We hebben veel gebruikers met vergelijkbare namen en kook interesses, dus is het onvermijdelijk dat er een overlap is in gebruikersnamen. De gebruikersnaam moet uniek zijn, maar het wachtwoord is naar eigen keuze. Gebruik alleen letters en cijfers, we accepteren geen symbolen in onze gebruikersnamen en wachtwoorden.


Wijzigen van wachtwoord

Om je wachtwoord te wijzigen moet je Inloggen. Daarna kun je je wachtwoord wijzigen via de Mijn instellingen pagina.


Wijzigen van e-mailadres

Om je e-mailadres te wijzigen moet je Inloggen. Daarna kun je je e-mailadres wijzigen via de Mijn instellingen pagina.


Wijzigen van gebruikersnaam

Helaas kun je je gebruikersnaam niet wijzigen zodra deze is vastgelegd. Als je een hele goede reden hebt waarom het moet worden gewijzigd, kun je een verzoek indienen bij Klantenservice@allrecipes.nl


Hoe dien ik een recept in voor publicatie op Allrecipes?

Voordat je een recept indient, willen we je vragen de tijd te nemen om de site te doorzoeken of er al een identieke titel of recept bestaat. Hiermee voorkom je dat je een dubbel recept indient.

Houd er rekening mee dat de recepten op de site niet dezelfde titel mogen hebben. Je kunt je recept persoonlijk maken door je naam toe te voegen, bijvoorbeeld Sophie's tomatensoep. Of meer beschrijven, zoals Tomatensoep met verse basilicum pesto.

Zodra je een account hebt aangemaakt en bent ingelogd, klik je op Plaats je recept. Je kan er voor kiezen om het meteen te publiceren door op de 'publiceer openbaar' button te klikken. Of je kan het tijdelijk opslaan of alleen voor persoonlijke doeleinden bewaren door te klikken op 'bewaar privé'.


Een beoordeling of opmerking plaatsen
Je kunt een recept beoordelen of een opmerking plaatsen door te klikken op de 'voeg beoordeling toe' link, rechts van de receptwaardering (sterren). Als je nog niet bent ingelogd, wordt je gevraagd dit alsnog te doen voordat je een beoordeling of opmerking kan plaatsen.

Varianten zijn de wijzigingen of aanpassingen die je maakt in een specifiek recept. Misschien heb je ingrediënten vervangen, het gezonder gemaakt, etc. Je kunt je varianten delen door te klikken op de 'voeg variant toe' link, rechts van de receptwaardering (sterren). Als je nog niet bent ingelogd, wordt je gevraagd dit alsnog te doen voordat je een variant kan toevoegen.


Recepten zoeken
Allrecipes wil het zo makkelijk mogelijk voor je maken om te vinden waar je naar op zoek bent, dus hebben we een aantal manieren waarop je recepten kunt zoeken, zodat je dat zeker gaat lukken! Je kunt de zoekfunctie bovenaan elke pagina gebruiken om elke zoekactie hieronder genoemd uit te voeren:

Recepten zoeken: Om een algemene zoekopdracht te doen, voer je een titel of trefwoord in in het zoekveld bovenaan de pagina. Of klik hier.

Op ingrediënten zoeken: Zoek naar recepten die de ingrediënten bevatten die je wilt via de Op ingrediënten zoeken: pagina.

Wat is het verschil tussen Recept en Op ingrediënt zoeken?: Recepten zoeken laat je recepten om "bladerdeeg" zelf te maken vinden, terwijl Op ingrediënten zoeken: je recepten laat vinden waar "bladerdeeg" als een ingrediënt wordt gebruikt.

Zoek filters: Zodra je gezocht hebt op een eerste titel, trefwoord of
ingrediënt, kun je je resultaten filteren met gebruik van de links aan de linkerkant.


Recept en kook vragen
Voor vragen over een recept, kun je een opmerking plaatsen onderaan de recept pagina. De kok die het recept heeft geplaatst kan dan met een opmerking antwoorden.
Voor algemene vragen over koken, kun je een e-mail sturen naar
Klantenservice@allrecipes.nl Vanwege de hoeveelheid e-mails die wij ontvangen, willen wij vooraf al onze excuses aanbieden als we niet in staat zijn je vraag te beantwoorden.

Voedingswaarde
Niet alle recepten hebben voedingswaarde informatie. Alleen de recepten die geselecteerd zijn door Allrecipes editors vermelden de voedingswaarde. Ook de meeste recepten van partners bevatten informatie over de voedingswaarde.

Rapporteren
Je kan helpen onze site schoon te houden! Met ons rapporteer systeem kunnen Allrecipes gebruikers berichten aanmerken die snel moeten worden verwijderd, met behoud van een omgeving waar recepten en meningen gedeeld kunnen worden.

Als een recept, recensie, foto of profiel genoeg keer gerapporteerd wordt, zal het automatisch worden verwijderd. Er wordt slechts 1 rapportering per persoon meegerekend.

Als je vindt dat jouw bericht onterecht is gerapporteerd, kun je daartegen in bezwaar. Elke inhoud die overeenstemt met onze Algemene gebruiksvoorwaarden komt in aanmerking voor bezwaar en herplaatsing.

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht