Hoe maak je…

Zoek naar artikelen met makkelijke instructies.Favoriete artikelen

Thuiskoks hebben deze artikelen aan hun favorieten toegevoegd. Jij kunt dat ook!


Pompoen is een veelzijdige en gezonde groente. Dit artikel geeft een overzicht van de meest populaire pompoenen en geeft je ook tips hoe je pompoen het beste kunt bewaren en/of invriezen.


Cupcakes is de Engelse benaming voor versierde cakejes. Hier leggen we je uit hoe je eenvoudig zelf cupcakes kunt maken.


Risotto wordt vaak alleen in restaurants gegeten, omdat men denkt dat het moeilijk te bereiden is. Met een beetje geduld en aandacht is het juist een eenvoudig en zeer veelzijdig gerecht om thuis te maken.


Hier leggen we je stap-voor-stap uit hoe je een perfecte biefstuk bakt.


Er zijn veel manieren en verschillende materialen waarmee u aardappelpuree kunt maken; de ouderwetse stamper, een pureeknijper of zelfs met een vork of de bodem van een simpele glazen pot.


Onderstaand vindt u een aantal vragen, antwoorden en tips over het bereiden van soep.


Het kneden van gistdeeg versterkt de glutenstrengen die een brood zijn structuur geven. Zonder goed geknede gluten wordt uw brood in plaats van heerlijk zacht, hard en taai.


‘Roux’ (uitspraak: roe) is een bindmiddel voor soepen en sauzen die zijn oorsprong heeft in de Franse keuken van meer dan 300 jaar geleden. Een roux is een soort deeg op basis van bloem en boter.


Eén kopje ongekookte rijst geeft drie kopjes gare rijst. Er bestaan honderden verschillende soorten rijst die in alle windstreken van de wereld geteeld worden, maar de meeste koks hebben maar een paar basisregels nodig om perfecte rijst te krijgen.


Runderbouillon is een geweldige basis voor soepen, sauzen, stoofpotten en andere hartige schotels.

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht


Nieuwste artikelbeoordelingen

Beoordelingen(1)

Beoordelingen(3)

Beoordelingen(9)

Beoordelingen(1)
kan je de kastanje pompoen uithollen en dan de schil invriezen? om later als soepkom te gebruik...

Beoordelingen(3)