Hoe maak je…

Zoek naar artikelen met makkelijke instructies.Favoriete artikelen

Thuiskoks hebben deze artikelen aan hun favorieten toegevoegd. Jij kunt dat ook!


Lees hier alles over het bereiden van verse witte asperges. Van asperges schillen, asperges koken, tot asperges bewaren en invriezen.


Het geheim van romige, net niet meer vloeibare roereieren zit 'em in het roeren. Op laag vuur en met wat geduld maak je perfecte roereieren.


In deze video laten we je stap-voor-stap zien hoe je gemberkoekmannetjes maakt!


Glühwein of bisschopswijn is onlosmakelijk verbonden met kerstmarkten. Maar je kunt het heel gemakkelijk ook zelf maken! In deze video laten we je zien hoe.


Eén kopje ongekookte rijst geeft drie kopjes gare rijst. Er bestaan honderden verschillende soorten rijst die in alle windstreken van de wereld geteeld worden, maar de meeste koks hebben maar een paar basisregels nodig om perfecte rijst te krijgen.


Pompoen is een veelzijdige en gezonde groente. Dit artikel geeft een overzicht van de meest populaire pompoenen en geeft je ook tips hoe je pompoen het beste kunt bewaren en/of invriezen.


Cupcakes is de Engelse benaming voor versierde cakejes. Hier leggen we je uit hoe je eenvoudig zelf cupcakes kunt maken.


Risotto wordt vaak alleen in restaurants gegeten, omdat men denkt dat het moeilijk te bereiden is. Met een beetje geduld en aandacht is het juist een eenvoudig en zeer veelzijdig gerecht om thuis te maken.


Hier leggen we je stap-voor-stap uit hoe je een perfecte biefstuk bakt.


Er zijn veel manieren en verschillende materialen waarmee u aardappelpuree kunt maken; de ouderwetse stamper, een pureeknijper of zelfs met een vork of de bodem van een simpele glazen pot.

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht


Nieuwste artikelbeoordelingen

Zelf worst maken
Beoordeeld door: Liesbeth-13
Beoordelingen(2)

Beoordelingen(1)

Beoordelingen(3)

Beoordelingen(9)

Beoordelingen(1)
kan je de kastanje pompoen uithollen en dan de schil invriezen? om later als soepkom te gebruik...