Hoe maak je…

Zoek naar artikelen met makkelijke instructies.Met deze stap voor stap beschrijving met foto's, mislukken je pannenkoeken nooit meer!


Het geheim van romige, net niet meer vloeibare roereieren zit 'em in het roeren. Op laag vuur en met wat geduld maak je perfecte roereieren.


Wil je weten hoe je het beste een hele kalkoen kan braden? Wij geven je tips voor de perfect gebraden kalkoen voor een kerstdiner of andere gelegenheid.


Leer hier hoe je het beste potten kunt steriliseren voor het maken van jam of het inmaken van groenten en fruit. We gebruiken twee methodes: koken, en in de oven.


Een cheesecake bakken hoeft niet moeilijk te zijn, met deze eenvoudige tips!


‘Roux’ (uitspraak: roe) is een bindmiddel voor soepen en sauzen die zijn oorsprong heeft in de Franse keuken van meer dan 300 jaar geleden. Een roux is een soort deeg op basis van bloem en boter.


Lees hier alles over het bereiden van verse witte asperges. Van asperges schillen, asperges koken, tot asperges bewaren en invriezen.


Op basis van beoordelingen van thuiskoks en onze eigen tests hebben we de 5 beste recepten voor mug cake geselecteerd. Deze zijn makkelijk om te maken en smaken ook nog eens erg goed!


In plaats van een grote taart versieren, kun je ook iets moois creëren met cupcakes. Leuk idee voor een verjaardag! Schik de cupcakes in de vorm van bijvoorbeeld een leeuw, rups, trein of brandweerwagen, gebruik verschillende kleuren glazuur en het effect is groots! Bekijk de video voor meer ideetjes.


Versier je boterhammen als dieren en je kinderen zullen ze binnen no-time op hebben! We geven je hier een paar ideetjes, waaronder een vlinder, aap, beer en meer...

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht


Nieuwste artikelbeoordelingen

Beoordelingen(1)

Beoordelingen(2)
heb hem net gemaakt, maar volgens mij is hij nog te zacht. Even een nacht in de koelkast en hop...

Zelf worst maken
Beoordeeld door: Liesbeth-13
Beoordelingen(2)

Beoordelingen(2)

Beoordelingen(3)