Nieuws

PR contact

Nanda Fluks
klantenservice@allrecipes.nl


Allrecipes.nl op sociale media

Allrecipes.nl is ook te vinden op Twitter, Pinterest, Instagram, Google+ en Facebook. We plaatsen regelmatig recepten en tips op deze sites, dus word lid/fan/volger en hou ons in de gaten!

Volg Allrecipes op Twitter Vind Allrecipes leuk op Facebook

KookKanjers receptenwedstrijd

Clubsandwich met kaas en yoghurtframbozendressing Gazpacho met rode ui Pasta met rundvleesreepjes Coquilles op parmezaancreme Zuurkooltaartje


April 2011 - De maand- en hoofdprijswinnaars van de KookKanjers receptenwedstrijd in samenwerking met het Eindhovens Dagblad zijn: Pierre, superpeter27 en J.v.d.Boogaart! Zij hebben hiermee een slowcooker en een kookavond met eigen gasten bij restaurant Prikkelz gewonnen.

De weekwinnaars zijn:

Zij wonnen hiermee een vermelding in de krant en op de website van het Eindhovens Dagblad en een Jamie Oliver waterfles met glas.

Wil je alle inzendingen bekijken? Klik hier.


Winnaars lentewedstrijd

15 juni 2010 - De winnaars van onze receptenwedstrijd zijn ifschaap, met haar recept voor Kabeljauwhaasjes met kappertjessaus, kirstennl met haar recept voor Eendenborst met sjalotjes in rode wijn en drempel met Broodje oprolschol. Zij wonnen een wijnproeverij verzorgd door de Wijnbeurs.


Winnaar winterwedstrijd

22 februari 2010 - De winnaar van onze winterwedstrijd is HV met zijn recept voor Boeuf a la Normande. HV won hiermee een slowcooker.


Winnaar hapjeswedstrijd

15 december 2009 - De winnaar van onze hapjeswedstrijd is carli000 met zijn recept voor Pangsit Goreng. Carli000 won hiermee een wokset van Ken Hom.


Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht