Gebakken kreeft

    (63)

    Individuele porties kreeft afgebakken met een krokant laagje paneermeel. Een indrukwekkend voorgerecht.


    69 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 50 gr paneermeel
    • 50 gr versgemalen Parmezaanse kaas
    • 2 lente-uitjes, dun gesneden
    • 50 gr boter, gesmolten
    • 1 eetlepel citroensap
    • 675 gr gekookt kreeftvlees, in blokjes
    • 75 gr boter, gesmolten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4.
    2. Paneermeel, kaas, lente-ui, 50 gr gesmolten boter en citroensap in een kommetje vermengen. Apart zetten.
    3. Het kreeftvlees over 6 timbalen verdelen. De resterende gesmolten boter erover schenken en een laagje paneermeel erover strooien.
    4. Bak de paneerlaag in ong. 25 minuten goudbruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (63)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren