Tomaten-perzik chutney

    Tomaten-perzik chutney

    3keer bewaard
    2uur35min


    14 personen hebben dit gemaakt

    Een zoete chutney die heerlijk ruikt en erg verslavend is. Zo makkelijk te maken dat je het wel bij elk gerecht wilt serveren!

    Ingrediënten
    Porties: 64 

    • 15 tomaten, gepeld en gehakt
    • 5 verse perziken - gepeld, pit verwijderd en fijngesneden
    • 5 rode appels - geschild, geboord en in stukjes
    • 4 middelgrote uien, versnipperd
    • 4 stengels bleekselderij, in stukjes
    • 350 ml gedestilleerde ciderazijn
    • 1 eetlepel zout
    • 50 gr inmaakkruiden, in kaasdoek of mousseline

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 35min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur35min 

    1. Tomaat, perzik, appel, ui, selderij, azijn, zout en inmaakkruiden in een grote soeppan aan de kook brengen. Het vuur laag zetten en ong. 2 uur zachtjes tot een dikke saus laten inkoken. In gesteriliseerde potten scheppen en in de koelkast bewaren of in plastic bakjes invriezen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren