Salsasaus met mango en papaja

    (47)

    Een kleurrijke, fruitige salsasaus om bij kip of vis te serveren. Heerlijk op een warme zomerse dag.


    46 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 mango, geschild, pit verwijderd en in stukjes
    • 1 papaja, geschild, zaad verwijderd en in stukjes
    • 1 grote rode paprika, ontlijst en in stukjes
    • 1 avocado, geschild, pit verwijderd en in stukjes
    • 1/2 rode ui, versnipperd
    • handje verse koriander, gehakt
    • 2 eetlepel balsamico
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. In een kom mango, papaja, rode paprika, avocado, rode ui, koriander en balsamico vermengen. Op smaak brengen met zout en peper. Afdekken en minstens 30 minuten laten staan alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (47)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren