Gevuld Turks brood

    Een makkelijk recept, voedzaam en om je vingers bij af te likken......


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 (groot) turks brood
    • 500 gr gehakt
    • 1 prei
    • 250 gr champignons
    • 4 (grote) tomaten
    • 1 plak feta kaas
    • italiaanse kruiden
    • 2 bakjes paturain

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:40min 

    1. snij de prei, champignons in plakjes
    2. snij de tomaat en feta kaas in blokjes
    3. Rul het gehakt en voeg de prei en champignons toe, laat het even warmen
    4. Snijd het brood door en hol het uit, smeer beide kanten in met paturain.
    5. verdeel het gehaktmengsel over één zijde van het brood.
    6. verdeel de tomaat en feta blokjes over het gehaktmengsel.
    7. strooi als laatste wat italiaanse kruiden over de vulling.
    8. sluit het brood en leg het voor 15 a 20 minuten in een oven (+/-180 graden)

    Serveersuggestie

    Lekker met je handen eten....

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties