Gemarineerde varkenskarbonade

    Gemarineerde varkenskarbonade

    2keer bewaard
    55min


    704 personen hebben dit gemaakt

    Deze standaard marinade voor varkenskarbonade bestaat uit standaard ingrediënten. Minstens 1 uur marineren, maar bij voorkeur een hele nacht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 ml ketjap
    • 1 eetlepel worcestersaus
    • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 2 eetlepel citroensap
    • 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 4 varkenskarbonades

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:55min 

    1. Ketjap, worcestersaus, knoflook, citroensap, peper en olie in een ondiepe schaal vermengen. De karbonades toevoegen en door de marinade wentelen. Afdekken en minstens 1 uur in de koelkast zetten.
    2. De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5.
    3. De karbonades in een ovenschaal leggen en 35-40 minuten in de voorverwarmde oven bakken. Regelmatig gedruipen met de marinade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren