Ceviche van heilbot en mango

    Ceviche van heilbot en mango

    6keer bewaard
    1uur55min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Vers en overheerlijk, deze Mexicaanse ceviche is heerlijk als voorgerecht of hapje op een feestje.

    gema Jalisco, Mexico

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 kilo heilbot, of een andere witte vis, in blokjes van 1 cm
    • 4 limoenen, uitgeperst
    • 1/2 sinaasappel, uitgeperst
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 groene peper, gehakt
    • 2 mango's, in blokjes
    • 3 tomaten, zonder zaden en in blokjes
    • 1 grote handvol koriander, gehakt
    • zout en peper naar smaak
    • Om te serveren
    • 1 avocado, in blokjes
    • limoenpartjes
    • zout
    • tortilla chips

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 1uur40min in de koelkast  ›  Klaar in:1uur55min 

    1. Meng in een schaal de witte vis met limoensap, sinaasappelsap, olie en groene peper. Dek af met huishoudfolie en zet 1½ uur in de koelkast.
    2. Voeg de lente-ui en mango toe. Dek af en koel nog eens 10 minuten.
    3. Meng voorzichtig de tomaat en koriander erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met tortillachips en avocado en limoenpartjes en zout om te garneren.

    Video

    Ceviche
    Ceviche

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren