Knolraappuree

    Knolraappuree

    1keer bewaard
    45min


    30 personen hebben dit gemaakt

    Pittige knolrapen zijn een goed alternatief voor aardappels. Naar smaak kan de helft van de knolrapen vervangen worden door aardappels.

    Ingrediënten
    Porties: 9 

    • 7 knolrapen
    • 250 ml volle melk
    • 30 gr boter
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. De knolrapen wassen en schillen en in vieren snijden. In 35-45 minuten gaar koken, afgieten en afspoelen.
    2. De knolraap in een grote kom met een vork fijnprakken. Melk en boter toevoegen en tot de gewenste consistentie pureren. Zout en peper naar smaak toevoegen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren