Sambal goreng met lever

    Sambal goreng met lever

    2keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een Indonesisch gerecht van gebakken levertjes in sambal.

    KeesK Zuid-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 uien (1 rood, 1 wit), fijngehakt
    • snufje zout
    • 1 eetlepel suiker
    • 6 gr trassi
    • 1 theelepel sambal oelek
    • 250 gr kippelevertjes
    • santen

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Meng ui, zout, suiker, trassi en sambal in een vijzel en stamp fijn (oeleken).
    2. Bak de levertjes in een pan. Voeg het kruidenmengsel toe en bak mee. Voeg een beetje santen toe. Even doorkoken en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren