Mediterraanse varkensmedaillons
1 / 1 Foto van:  allrecipes_fotos
Blader

Mediterraanse varkensmedaillons

Gesauteerde varkensmedaillons geserveerd met een pittige vinaigrette. Serveren met een groene salade en stokbrood.

Marlies Monika

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 varkensmedaillons
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 takjes koriander, gehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 eetlepels port
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje zwarte peper
  • 1 snufje cayennepeper

Bereidingswijze

Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

  1. In een grote koekenpan op hoog vuur 2 eetlepels olijfolie verhitten.
  2. Het varkensvlees gelijkmatig bruin en gaar sauteren. In een kom scheppen en koriander en knoflook erover strooien. Warm houden.
  3. 3 eetlepels olijfolie, azijn en port in een kommetje vermengen. Op smaak brengen met zout, peper en cayennepeper. Tot een romig mengsel roeren, over het gare varkensvlees schenken, goed vermengen en direct serveren.

Meer recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren
Wat vond je van het recept?
Plaats een foto vanaf je mobiel

Meer receptencollecties