Mediterraanse varkensmedaillons

    Mediterraanse varkensmedaillons

    1keer bewaard
    30min


    42 personen hebben dit gemaakt

    Gesauteerde varkensmedaillons geserveerd met een pittige vinaigrette. Serveren met een groene salade en stokbrood.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 4 varkensmedaillons
    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 4 takjes koriander, gehakt
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 4 eetlepels rode wijnazijn
    • 2 eetlepels port
    • 1 snufje zout
    • 1 snufje zwarte peper
    • 1 snufje cayennepeper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een grote koekenpan op hoog vuur 2 eetlepels olijfolie verhitten.
    2. Het varkensvlees gelijkmatig bruin en gaar sauteren. In een kom scheppen en koriander en knoflook erover strooien. Warm houden.
    3. 3 eetlepels olijfolie, azijn en port in een kommetje vermengen. Op smaak brengen met zout, peper en cayennepeper. Tot een romig mengsel roeren, over het gare varkensvlees schenken, goed vermengen en direct serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren