Inloggen Aanmelden

Mediterraanse varkensmedaillons

Gesauteerde varkensmedaillons geserveerd met een pittige vinaigrette. Serveren met een groene salade en stokbrood.

Marlies Monika

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 varkensmedaillons
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 takjes koriander, gehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels rode wijnazijn
  • 2 eetlepels port
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje zwarte peper
  • 1 snufje cayennepeper

Bereidingswijze
Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

  1. In een grote koekenpan op hoog vuur 2 eetlepels olijfolie verhitten.
  2. Het varkensvlees gelijkmatig bruin en gaar sauteren. In een kom scheppen en koriander en knoflook erover strooien. Warm houden.
  3. 3 eetlepels olijfolie, azijn en port in een kommetje vermengen. Op smaak brengen met zout, peper en cayennepeper. Tot een romig mengsel roeren, over het gare varkensvlees schenken, goed vermengen en direct serveren.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties