Romige pasta Bolognese

    Dit is een makkelijk recept waar je veel van kan maken en wat er over is in de vriezer bewaren voor een andere dag, en dan smaakt het ook nog lekkerder.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr spaghetti
    • 500 gr pastasaus
    • 500 gr rundergehakt
    • 1 paprika (rood, in blokjes gesneden)
    • 1 courgette (in kleine stukjes gesneden)
    • 25 ml kookroom
    • 75 gr cherrytomaten (gehalveerd)
    • 1 witte ui (in blokjes gesneden)
    • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
    • olijfolie
    • geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. In een grote pan met olijfolie, roerbak knoflook, ui, en rundergehakt.
    3. Als het vlees bruin is, voeg je de pastasaus, groenten en kookroom toe. Zet het vuur op laag en blijf roeren.
    4. Hoe langer het kookt, hoe meer smaak de saus zal hebben. Blijf elke paar minuten roeren voor minstens 30 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren