Kaasfondue van Gerrie

    Kaasfondue van Gerrie

    2keer bewaard
    30min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Gerrie maakt de lekkerste kaasfondue en ik mag van haar het recept met iedereen delen. Eet smakelijk!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 2 personen

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 ui, versnipperd
    • 1 blikje (400 gr) gepelde tomaten
    • 50 gr Boursin
    • 300 gr belegen geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe de olijfolie in een fonduepan die op het vuur kan, en zet deze pan op het fornuis op laag vuur. Bak de ui in de olie goudbruin. Voeg het blikje gepelde tomaten toe. Roer goed, ong. 2 minuten.
    2. Voeg de Boursin toe terwijl je blijft roeren. Als de Boursin gesmolten is, voeg je de geraspte kaas toe. Roer tot een gladde saus. Serveer met stokbrood en rauwkost.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren