Chorizo pastasaus

    Chorizo pastasaus

    2keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Je kunt deze saus met chorizo worst over pasta serveren, maar je kunt het ook op wat stokbrood smeren en als hapje serveren.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 100 gr chorizo worst, snij in kleine stukjes
    • 1 zakje (450 gr) krielaardappelen
    • 200 gr snijbonen
    • 3 tomaten, in stukjes gesneden
    • 1 klein blikje (70 gr) tomatenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Zet twee pannen met water op het vuur en doe een beetje zout in de pannen. Kook eerst de krielaardappeltjes in een pan beetgaar, ong. 10 minuten. Kook de boontjes in de andere pan, ong. 6 minuten. Giet de aardappeltjes af in een vergiet in de gootsteen. Doe dit ook met de boontjes.
    2. Zet een koekenpan op hoog vuur met een beetje olijfolie. Bak hierin de fijngesneden chorizo bruin, ong. 8 minuten. Voeg de krielaardappels, de boontjes en de tomatenblokjes toe. Roer als laatste de tomatenpuree door de saus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren