Italiaanse bol met pesto

    Italiaanse bol met pesto

    1keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een lekkere lunch om tijdens het weekend klaar te maken.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 3 bolletjes

    • 3 Italiaanse harde bolletjes
    • 1 grote courgette, in plakjes gesneden
    • 1 blik (ong. 190 gr) artisjokharten, uitgelekt en in dunne plakjes gesneden
    • 3 tomaten, in dunne plakjes gesneden
    • 3 eetlepels groene of rode pesto, naar smaak
    • 6 blaadjes sla, gewassen
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 snufje zout en peper naar smaak
    • 1 snufje Italiaanse kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Bereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
    2. Zet een koekenpan met een beetje olijfolie op hoog vuur en bak de courgette goudbruin. Bestrooi de courgette tijdens het bakken met zout, peper en Italiaanse kruiden (Je kunt de courgette met de kruiden ook in de oven grillen. Besprenkel de courgette met wat olijfolie).
    3. Verwarm de broodjes in de oven met wat pesto erop gesmeerd.
    4. Alles op de broodjes rangschikken en dan nog wat pesto en kruiden eroverheen strooien.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren