Ciabata met Tonijnsalade en Rucola sla

    Ciabata met Tonijnsalade en Rucola sla

    8keer bewaard
    15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Lekker fris en makkelijk voor in de zomer

    druifje236 Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 kleine afbak Ciabata broodjes
    • 2 blikjes Tonijn op olie
    • 2 Sjalotjes
    • Rucola sla
    • Mayonaise
    • Mosterd
    • Balsamico Azijn
    • Suiker
    • Peper
    • Kerriepoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Bak de ciabata volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Laat de tonijn uitlekken (vang de olie op) en prak de tonijn goed los. Snipper de sjalotjes en voeg deze toe samen met 3 el mayonaise, 3 tl mosterd en een scheut balsamico azijn (niet te veel). Voeg naar smaak peper en kerrie poeder toe.
    3. Maak de rucola sla aan met de olie van de tonijn, de balsamico azijn en naar smaak wat suiker (geen zout, want dat zit al genoeg in de olie en de tonijn)
    4. Besmeer de afgebakken en doormidden gesneden Ciabata's aan 1 zijde ruim met de Tonijnsalade en bedek deze met de rucola sla. Leg de andere helft er boven op.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    druifje236
    0

    Heel erg lekker - 17 jul 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren