Yoghurtpannenkoeken

    Yoghurtpannenkoeken

    5keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Mijn recept voor kleine pannenkoeken, gemaakt met yoghurt en melk.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 3 eetlepels yoghurt
    • 255 ml melk (yoghurt en melk moet totaal 300 ml zijn)
    • 1 ei
    • 2 eetlepels zonnebloemolie
    • 125 gr bloem
    • 1 eetlepel suiker
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 1/2 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Mix in een kom alle ingrediënten goed door, zodat er geen klontjes meer in het beslag zitten. Verwarm een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur. Schep een halve soeplepel per keer in de pan en bak de pannenkoekjes tot het beslag bubbels krijgt en droog wordt aan de bovenkant, draai dan om en bak nog eens 1-2 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren