Mexicaanse Carne Adovada

    (29)
    4 uur 20 minuten

    Het rundvlees in dit pittige gerecht moet een tijdje marineren, maar is dan zo lekker dat het de moeite zeker waard is. Warm serveren met meeltortilla's, kaas, sla, tomaat, salsasaus en zure room. Het recept is ook met varkensvlees erg lekker.


    37 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 12 eetlepels rode chilipoeder
    • 1 theelepel maizena
    • 2 eetlepels vers citroensap
    • 750 ml water
    • 1,75 kg roast beef, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 4uur  ›  Klaar in:4uur20min 

    1. Chilipoeder, maizena, citroensap en water in een kom goed vermengen. Het vlees met de marinade in een hersluitbare plastic zak doen en goed vermengen. 6-16 uur in de koelkast laten marineren.
    2. Het vlees in een slowcooker ong. 4 uur op de hoge stand laten garen tot het vlees door en door gaar is en gemakkelijk uiteen valt.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (29)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties