Macaroni and cheese

    Macaroni and cheese

    1keer bewaard
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Dit is typisch zo'n gerecht dat in mijn familie een "recept van mama" wordt genoemd. Ik heb dit recept weer van mijn moeder gekregen. Dit recept is voor twee personen, maar je kunt het makkelijk verdubbelen. Smakelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 210 gr gekookte macaroni (elleboogjes)
    • 140 gr geraspte scherpe cheddar kaas (of extra belegen kaas)
    • 120 ml melk
    • 1 ei, licht geklutst
    • 1 snufje zout
    • 15 gr boter of margarine

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Verwarm een oven voor op 180°C. Vet een lage ovenschaal (inhoud: 1 liter) in met boter.
    2. Pak een kom, en meng daarin de gekookte macaroni, kaas, melk en zout. Meng goed door elkaar. Schenk de inhoud van de kom in een lage, ingevette ovenschaal. Bak de macaroni ovenschotel in 30-35 minuten in de oven goudbruin.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren