Sperziebonensla met uien en knoflook

    Sperziebonensla met uien en knoflook

    1keer bewaard
    23min


    5 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk bij de barbecue. Ook geschikt voor boontjes die niet zo vers meer zijn.

    Zurich, Zwitserland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gram sperziebonen
    • 1 kleine ui
    • 1/2 knoflookteen
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel rode wijnazijn
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 18min  ›  Klaar in:23min 

    1. Kook de sperziebonen met wat zout in ongeveer 18 minuten beetgaar. Afschrikken in koud water.
    2. Ui heel fijn snijden (fijner dan op de foto), knoflook persen. Olie, azijn, peper en zout toevoegen.
    3. Boontjes toevoegen, omroeren, koel serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties