Mexicaanse komkommersalade

    Mexicaanse komkommersalade

    41keer bewaard
    20min


    181 personen hebben dit gemaakt

    Met frisse zomergroenten en aromatische kruiden bereidt u deze kleurrijke salade!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 middelgrote komkommer
    • 1 blik (198 gr) mais, uitgelekt
    • 2 grote tomaten, gehakt
    • 1 groene paprika, gehakt
    • 1 rode paprika, gehakt
    • 2 eetlepels rode wijnazijn
    • 1 eetlepel gemalen droge chilipeper
    • 1 teentje knoflook, fijngehakt
    • 1/2 theelepel komijn
    • 1/4 theelepel zout
    • 1/8 theelepel gemalen zwarte peper
    • handje verse koriander

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Komkommer, mais, tomaat, groene paprika, rode paprika en rode wijnazijn in een grote kom vermengen. Op smaak brengen met resterende ingrediënten. Afdekken en minstens 30 minuten op een koele plek zetten alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    wmswart
    van
    0

    - Gewaardeerd op - 16 dec 2015

    van
    0

    Heerlijk bij de rundvlees enchiladas van Sal! Omdat ik allergisch ben voor paprika's, heb ik die vervangen met een blik zwarte bonen ! In de dressing heb ik een theelepeltje honing toegevoegd. Superlekker! - 05 sep 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren