Tagliatelle met zalm en doperwten

    Tagliatelle met zalm en doperwten

    4keer bewaard
    25min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Een klassiek Italiaans recept van pasta met zalm. Fris, en niet duur. Geteelde zalm is heel geschikt.

    Zurich, Zwitserland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 125 gr bosuitjes, gesnipperd
    • 1 dl droge witte wijn, hoeft niet duur te zijn
    • blokje voor visbouillon, of groentebouillon
    • 125 gr room
    • 100 gr diepvriesdoperwtjes
    • 125 gr gerookte zalm, in snippers
    • 250 gr verse tagliatelle

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Bak de bosuitjes een paar minuten, voeg de witte wijn, het blokje voor visbouillon en de room toe, tien minuten zacht laten koken.
    2. De doperwtjes een paar minuten meekoken.
    3. De zalm nog een minuut meekoken.
    4. Kook ondertussen de tagliatelle in ruim water beetgaar en serveer de saus op de gekookte tagliatelle.

    Tip

    Je kunt de bouillon ook zelf maken, met 2 kilo graten, twee uien, laurierblad, thijm, wortelen, nou ja, u voelt het wel aankomen...

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren