Crostini met antipastasalade

    Crostini met antipastasalade

    1keer bewaard
    15min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Knapperig stokbrood met mozzarella, kersentomaatjes en pestodressing. Je kunt dit goed als hapje of voorgerecht serveren.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr kersentomaatjes, gehalveerd
    • 150 gr kleine mozzarellabolletjes, gehalveerd
    • 15 gr verse basilicum, fijngehakt
    • 1 bakje (85 gr) spekblokjes, gebakken
    • 4 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel natuurazijn
    • 4 eetlepels groene pesto
    • 1 baguette, gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

      Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven voor op 225°C. Snij de baguette in plakjes en rooster ze 5 minuten in de oven. Bak de spekjes in een koekenpan goudbruin.
    2. Meng de tomaatjes, mozzarella, basilicum en uitgebakken spekblokjes in een kom samen. Roer de olijfolie, azijn en groene pesto samen in een apart kommetje. Schep de dressing door de salade. Serveer de salade op de sneetjes stokbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren