Mexicaanse vistaco

    Mexicaanse vistaco

    4keer bewaard
    45min


    155 personen hebben dit gemaakt

    Heilbot koken in een combinatie pittige kruiden en u heeft een perfecte tacovulling! Serveren met kaas, zure room, verse koriander, sla en limoen.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 theelepel plantaardige olie
    • 1 groene chilipeper, gehakt
    • 1 prei, gehakt
    • 2 teentjes knoflook, geperst
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 225 ml kipbouillon
    • 1/2 theelepel komijn
    • 675 gr heilbotfilet
    • 1 limoen
    • 12 maistortilla's

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de olie verhitten en daarin chilipeper, prei en knoflook sauteren tot ze zacht en licht gebruind zijn. Op smaak brengen met zout en peper.
    2. Kipbouillon en tomaat aan de pan toevoegen en op smaak brengen met komijn. Aan de kook brengen, het vuur laag zetten en de heilbot toevoegen. Limoensap erover druppelen.
    3. 15-20 minuten laten sudderen tot de heilbot met een vork makkelijk uiteen valt. De maistortilla's verwarmen, de vulling erin scheppen en tortilla's vouwen of oprollen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren