Broodrolletjes met maanzaad

    Broodrolletjes met maanzaad

    Voeg toe aan favorieten!
    35min


    Maak dit als eerste!

    Hartig gevulde broodrolletjes met maanzaadvulling. Je kunt het brood door de bakker in de lengte in plakken laten snijden. De rolletjes zijn goed in de vriezer te bewaren. Bekijk ook mijn andere versies!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 plak in de lengte gesneden wit casinobrood
    • 2 eetlepels maanzaad
    • 1 eetlepel melk
    • 1 1/2 eetlepel boter
    • 50 gr verse roomkaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 20min in de koelkast  ›  Klaar in:35min 

    1. Snij de korst van een in de lengte gesneden plak brood. Rol met een deegroller de plak tot een soepele, dunnere plak.
    2. Vermeng twee eetlepels maanzaad met 1 eetlepel melk. Laat dit ongeveer 2 minuten staan.
    3. Meng 1 1/2 eetlepel boter met 50 gram roomkaas en de maanzaad. Besmeer de plak brood hiermee.
    4. Rol de plak brood aan de smalle kant op. Strak in plasticfolie wikkelen en even in de vriezer leggen en daarna in de koelkast tot gebruik.
    5. Verwijder de folie en snij het broodrolletje in ongeveer 6 plakjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren