Broodrolletjes met makreel

    Broodrolletjes met makreel

    3keer bewaard
    35min


    Maak dit als eerste!

    Hartig gevulde broodrolletjes met een vulling van gestoomde makreel. Je kunt het brood door de bakker in de lengte in plakken laten snijden. De rolletjes zijn goed in de vriezer te bewaren. Bekijk ook mijn andere versies!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 plak in de lengte gesneden wit casinobrood
    • 100 gr gestoomde makreel, fijngeprakt
    • 1 eetlepel mayonaise
    • 1 eetlepel zure room
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • paar blaadjes ijsbergsla

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 20min in de koelkast  ›  Klaar in:35min 

    1. Snij de korst van een in de lengte gesneden plak brood. Rol met een deegroller de plak tot een soepele, dunnere plak.
    2. Meng de fijngeprakte makreel met mayonaise, zure room en kerriepoeder. Besmeer hiermee de plak brood en beleg dan met wat blaadjes ijsbergsla.
    3. Rol de plak brood aan de smalle kant op. Strak in plasticfolie wikkelen en even in de vriezer leggen en daarna in de koelkast tot gebruik.
    4. Verwijder de folie en snij het broodrolletje in ongeveer 6 plakjes.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren