Broodrolletjes met zalm

    Broodrolletjes met zalm

    2keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Hartig gevulde broodrolletjes met een vulling van gerookte zalm. Je kunt het brood door de bakker in de lengte in plakken laten snijden. De rolletjes zijn goed in de vriezer te bewaren. Bekijk ook mijn andere versies!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 plak in de lengte gesneden wit casinobrood
    • 2 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel gembernat (uit potje)
    • 3 plakjes (50 gram) gerookte zalm
    • zwarte peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 20min in de koelkast  ›  Klaar in:35min 

    1. Snij de korst van een in de lengte gesneden plak brood. Rol met een deegroller de plak tot een soepele, dunnere plak.
    2. Meng 2 eetlepels mayonaise met 1 eetlepel gembernat en besmeer hiermee de plak brood. Beleg met 3 plakjes gerookte zalm, zalm eventueel bijsnijden. Bestrooien met zwarte peper.
    3. Rol de plak brood aan de smalle kant op. Strak in plasticfolie wikkelen en even in de vriezer leggen en daarna in de koelkast tot gebruik.
    4. Verwijder de folie en snij het broodrolletje in ongeveer 6 plakjes.

    Variant

    Je kunt het brood ook besmeren met roomboter en dan beleggen met de plakjes gerookte zalm en veel verse dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren