Monchoutaart

    Monchoutaart

    3keer bewaard
    2uur30min


    6 personen hebben dit gemaakt

    Monchoutaart met een bodem van volkoren biscuitjes en een topping van kersenvlaaifruit. Maak de taart zo zoet als je wilt door meer of minder suiker toe te voegen.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 taart

    • 1 pak volkoren biscuit, fijnprakken
    • 2 pakjes (totaal 200 gr) monchou
    • 250 ml slagroom
    • 50 tot 100 gr suiker
    • 1/2 pakje (125 gr) boter
    • 1 blik kersenvlaaifruit

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 25min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur30min 

    1. Vet een taartvorm in met boter. Smelt de boter en meng de gesmolten boter samen met de koekkruimels. Druk het koekkruimelmengsel aan op de bodem van de vorm.
    2. Meng de monchou met de suiker. Klop de slagroom op en meng samen met het monchoumengsel en de suiker. Schep het romige mengsel in de taartvorm op de koekjesbodem. Verdeel het kersenvlaaifruit hier overheen. Zet de taart 2-3 uur in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren