Chili

    Chili

    2keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze chili con carne is de volgende dag ook nog erg lekker. Je kunt het goed een dag of 2 in de koelkast bewaren.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 400 gr rundergehakt
    • 1 zakje chilikruidenmix
    • 1 ui, fijngesneden
    • 1 paprika, in stukjes gesneden
    • 1/2 bakje champignons, en heel fijn gesneden (of meer naar smaak)
    • 1 blikje (70 gr) tomatenpuree, of meer naar smaak
    • 1 blik (van ong. 700 gr) bruine bonen, uitgelekt en afgespoeld
    • 1 scheutje tabasco (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Braad het gehakt in een grote koekenpan of braadpan met wat boter en voeg tijdens het braden het zakje chilikruiden toe. Roer goed. Voeg de fijngesneden ui en paprika toe. Snij de champignons heel fijn en bak mee. Voeg een blikje tomatenpuree toe en voeg op het allerlaatst de uitgelekte en afgespoelde bruine bonen toe. Voeg eventueel wat tabasco toe. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren