Boerenomelet met appelsalade

    Boerenomelet met appelsalade

    2keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze boerenomelet bevat veel groenten en wordt geserveerd met een salade van appel, veldsla en honing-mosterd dressing.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 zak (450 gr) aardappelschijfjes
    • 100 gr rode paprika, in stukjes
    • 100 gr wortel, in stukjes
    • 50 gr zilveruitjes
    • 50 gr maïs
    • 50 gr erwten
    • 100 gr kleine champignons, in stukjes
    • 6 eieren
    • 2 eetlepels melk
    • 1 appel, in stukjes gesneden
    • 1 zak veldsla
    • 4 eetlepels honing-mosterd dressing

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Zet een koekenpan met een scheutje olie op het fornuis en bak hierin de aardappelschijfjes ong. 5 minuten. Voeg alle groenten toe (paprika, zilveruitjes, maïs, erwten, champignons), bak ong. 3 minuten.
    2. Klop de eieren los samen met wat zout en peper. Voeg het eimengsel toe aan de pan met groenten. Bak de omelet op laag vuur in ong. 20 minuten gaar.
    3. Maak ondertussen een salade van de stukjes appel, veldsla en dressing. Serveer de omelet met de salade ernaast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren