Hartige taart met spinazie en geitenkaas

  • 1beoordeling
  • 27keer bewaard
  • 50min

Er zijn heel veel mogelijkheden met hartige taarten. Dit recept maakt gebruik van eieren, crème fraîche, spinazie, en geitenkaas.

skooyman Noord-Holland, Nederland

Ingrediënten

Porties: 4 

  • 5 plakjes bladerdeeg
  • 5 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • peper en zout
  • 200 gr spinazie
  • 125 gr geitenkaas
  • 3 eetlepels amandelschaafsel

Bereidingswijze

Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

  1. Leg het bladerdeeg (ontdooid) in een grote bakvorm.
  2. Meng alle ingrediënten behalve de amandelen in een grote kom, doorroeren.
  3. Doe het mengsel in de bakvorm, en bestrooi met amandelschaafsel.
  4. Bak de hartige taart 30-40 minuten in een voorverwarmde hete oven (200°C).

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (1)

chefkokjeehhh
0

Ik vond het niet zo lekker, het is niet mijn smaak - 02 jul 2014

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties