Hartige taart met spinazie en geitenkaas

    Hartige taart met spinazie en geitenkaas

    32keer bewaard
    50min


    16 personen hebben dit gemaakt

    Er zijn heel veel mogelijkheden met hartige taarten. Dit recept maakt gebruik van eieren, crème fraîche, spinazie, en geitenkaas.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 5 plakjes bladerdeeg
    • 5 eieren
    • 125 ml crème fraîche
    • peper en zout
    • 200 gr spinazie
    • 125 gr geitenkaas
    • 3 eetlepels amandelschaafsel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Leg het bladerdeeg (ontdooid) in een grote bakvorm.
    2. Meng alle ingrediënten behalve de amandelen in een grote kom, doorroeren.
    3. Doe het mengsel in de bakvorm, en bestrooi met amandelschaafsel.
    4. Bak de hartige taart 30-40 minuten in een voorverwarmde hete oven (200°C).

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    Ik vond het niet zo lekker, het is niet mijn smaak - 02 jul 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren