Franse aardappelsalade

    (1)

    De mosterddressing geeft veel smaak aan deze aardappelsalade met komkommer, tomaat, rode ui en roquefort.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 zak (van 500 gr) krielaardappeltjes, schoongeboend
    • 1 rode ui, in ringen
    • 2 trostomaten, in stukjes
    • 400 gr komkommer, in stukjes
    • 150 gr roquefort, verkruimeld
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels balsamico-azijn
    • 2 theelepels Dijon mosterd
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de krielaardappeltjes met schil in ong. 12 minuten in een pan met water en een beetje zout beetgaar. Giet ze af, laat de aardappels afkoelen, en snij ze doormidden.
    2. Doe de stukjes aardappel in een kom samen met de uienringen, stukjes tomaat, komkommer, en de roquefort. Maak een dressing van de olijfolie, balsamico-azijn, mosterd en zout en peper. Roer de dressing door de aardappelsalade. Serveer de salade koud.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 10 collecties