Pasta spinazie

    Pasta spinazie

    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Volkoren penne pasta met een romige spinaziesaus en rozemarijn. Een erg lekkere en makkelijke maaltijd om te maken.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr volkoren penne pasta
    • 1 pak bladspinazie (diepvries, blokjes)
    • 3 eetlepels zonnebloemolie
    • 1 ui, in stukjes
    • 1 winterwortel, schoongemaakt en in stukjes
    • 400 gr kipfilet, in blokjes gesneden
    • 1 takje rozemarijn, blaadjes fijngehakt
    • 125 ml crème fraîche
    • 6 eetlepels geraspte jong belegen kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Zet een pan met water op en een beetje zout en kook hierin de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de spinazie in de magnetron of in een pannetje op het fornuis.
    2. Zet een grote koekenpan op het fornuis met de zonnebloemolie en bak hierin de ui en wortel 2 minuten. Voeg daarna de blokjes kip en rozemarijn toe en bak 5 minuten. Spinazie toevoegen, warm laten worden, en dan crème fraîche toevoegen. Kruiden met zout en peper. Meng pasta door de groenten en serveer met wat geraspte kaas eroverheen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren