Italiaanse pastasalade

    Italiaanse pastasalade

    17keer bewaard
    30min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze maaltijdsalade van pasta, tomaat, mozzarella en basilicum met een beetje stokbrood of ciabatta.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr farfalle (strikjes) pasta
    • 500 gr cherrytomaatjes, halveren
    • 1/2 ui, versnipperd
    • 6 zongedroogde tomaten in olijfolie, fijngesneden
    • 1/2 rode paprika, in stukjes
    • 250 gr mozzarella, in blokjes
    • 50 ml olijfolie
    • zout en peper naar smaak
    • een paar blaadjes verse basilicum, fijngesneden (naar smaak)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta in een pan met water en een beetje zout beetgaar, ong. 11 minuten. Giet af, spoel af onder koud water, en zet opzij.
    2. Pak een kom en meng de pasta, cherrytomaatjes, ui, zongedroogde tomaat, rode paprika, mozzarella en olijfolie. Voeg zout, peper en basilicum naar smaak toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Nanda
    van
    0

    Lekkere salade met pure smaken. Als je ingrediënten van goede kwaliteit gebruikt, dan heeft de salade inderdaad niet veel meer nodig dan wat olijfolie, peper en zout. - 22 aug 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren