Spinazie uit de wok

    Spinazie uit de wok

    1keer bewaard
    15min


    9 personen hebben dit gemaakt

    Spinazie uit de wok met een beetje pit van de piripiri, een notige smaak van de pijnboompitten, en de volle smaken van knoflook en Padano kaas.

    Yvon6 Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 doosje (80 gr) pijnboompitten
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 teentje knoflook, in vieren
    • 4 kleine piripiri, in stukjes gesneden (zonder zaadjes)
    • 1 zak (van 300 gr) verse spinazie, gewassen
    • 50 gr kaasschaafsel (Padano)
    • snufje zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

      Bereidingswijze

    1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan, schep ze na 3 minuten om. Zet apart.
    2. Doe wat olie in een wok, laat olie heet worden, en bak de knoflook en piripiri in de olie. Laat 5 minuten op heel zacht vuur staan.
    3. Voeg de spinazie toe, schep om en voeg daarna zout en kaasschaafsel toe. Schep weer om. Doe het gas uit en voeg de pijnboompitten toe. Serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren