Insalata caprese met rucola

    Het klassieke Italiaanse voorgerecht van tomaat en mozzarella, dit keer met rucola en een knoflook vinaigrette. Dit recept is geschikt voor 4 personen.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    6 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 10 kleine tomaten (door de helft gesneden)
    • 150 gr mozzarella (20 dunne plakjes)
    • 25 gr rucola sla
    • 3 eetlepels pijnboompitten
    • olijfolie
    • balsamico azijn met knoflook
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Beleg het bord met plakjes mozzarella, en een tomaat er boven op.
    2. Rucola sla in het midden, met pijnboompitten er doorheen.
    3. Besprenkel met olijfolie en azijn en bestrooi met zout en peper naar smaak.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren