Boterham met rundertartaar

    Een makkelijk recept voor een goed vullende boterham, perfect voor de lunch. Dit recept is voor een grote boterham die voor 1-2 personen geschikt is.

    skooyman

    Noord-Holland, Nederland
    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 stuks rundertartaar
    • 15 gr Eikenbladsla melange
    • 1 tomaat (in plakjes)
    • 1 witte ui (in reepjes)
    • 2 plakjes witbrood of stokbrood
    • ketchup
    • mayonaise
    • boter
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Smelt een klontje boter in een koekepan en voeg de rundertartaar toe met wat zout en peper.
    2. Kook de rundertartaar aan een kant tot er jus uit de bovenkant komt, dan omkeren en nog 1 minuut bakken.
    3. Smeer beide plakjes brood in met wat mayo en ketchup. Beleg met plakjes tomaat en ui.
    4. leg de rundertartaar boven op de boterham met nog wat ketchup en mayo.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties