Kip-mango salade

    Kip-mango salade

    4keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    De combinatie van fruit, rauwkost en geitenkaas is verrassend lekker. Deze salade combineert mango, avocado, kipfilet, komkommer en geitenkaas. Je kunt het makkelijk naar je eigen smaak aanpassen.

    Yvon6 Drenthe, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels (80 gr) pijnboompitten
    • 1 mango, geschild en in blokjes
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 300 gr kipfilet, in reepjes gesneden
    • 1 zak (300 gr) gemengde sla
    • 1/2 komkommer, in stukjes
    • 1 avocado, in blokjes
    • 125 gr geitenkaas met honing
    • 4 eetlepels balsamicoazijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Snij al het fruit en de groenten in blokjes. Zet een koekenpan op het fornuis zonder olie en rooster de pijnboompitjes in ong. 3 minuten goudbruin. Zet de pijnboompitten opzij.
    2. Kruid de kip met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de kip in ong. 6 minuten gaar en goudbruin.
    3. Meng de sla, komkommer en avocado, en verdeel over 4 borden. Verdeel de kip, mango, geitenkaas en pijnboompitten over de salade. Besprenkel met balsamicoazijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren