Feta-taart

    Feta-taart

    3keer bewaard
    45min


    Maak dit als eerste!

    Een makkelijke hartige taart gemaakt met feta en Bulgaarse yoghurt.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 300 gr feta
    • 100 gr boter
    • 2 eieren
    • 200 ml Bulgaarse yoghurt
    • 75 gr geraspte kaas
    • 4 eetlepels bloem
    • 1/2 theelepel bakpoeder
    • olijven, ter garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:45min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ronde spring- of taartvorm in.
    2. Verkruimel de feta. Smelt de boter en laat iets afkoelen.
    3. Klop de eieren los en meng dit met de gesmolten boter en de yoghurt. Voeg de feta en geraspte kaas toe en meng goed door. Schenk in de ingevette taartvorm.
    4. Bak de taart in ongeveer 30 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en garneer met gesneden olijven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren