Shoarmataart

    Shoarmataart

    3keer bewaard
    1uur10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het bijzondere van deze hartige taart is, dat het van brooddeeg gemaakt wordt. Ik maak het al bijna 30 jaar en het is DE favoriet bij m'n kinderen.

    Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 pak broodmix
    • 500 gram shoarmavlees
    • 1 rode paprika
    • 1 prei
    • 100 gram geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Maak het brooddeeg volgens de verpakking.
    2. Snipper de prei en de paprika.
    3. Bak het vlees in een klein beetje olie, voeg prei en paprika toe en bak het even mee.
    4. Doe het vleesmengsel in een zeef en laat het goed uitlekken.
    5. Verdeel het deeg over een grote springvorm (bodem en rand).
    6. Het vlees/groentemengsel er in.
    7. Strooi de kaas er over.
    8. De oven voorverwarmen op 175°C en 45 minuten bakken.

    Tip

    Geef hierbij een lekkere knoflooksaus, chilisaus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    1

    Dat mijn 16-jarige zoon deze maaltijd als een "blijvertje"' waardeerde, is een groot compliment. Heerlijke taart, simpel en weer eens een variatie. Er poestasaus van All recipes aan toegevoegd: verantwoorde maaltijd! - 11 mrt 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren