Pasta primavera met groenten en kruidenboter

    Pasta primavera met groenten en kruidenboter

    2keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Dit is een makkelijke, lichte versie van de klassieke pasta primavera. Dit recept gebruikt doperwten, wortel, haricots verts, en broccoli, maar andere groenten kunnen er ook bij.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 100 gr broccoli
    • 100 gr wortel
    • 100 gr haricots verts (dunne sperziebonen)
    • 75 gr erwten
    • 300 gr penne
    • 1 el kruidenboter
    • 1 teentje knoflook
    • olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de pasta in een pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
    2. In een andere pan, kook eerst de broccoli 1 minuut, voeg dan de erwten, harictos verts en wortel erbij en laat nog 2 minuten koken. Giet de groenten af in een vergiet en spoel af met koud water.
    3. Verhit wat olijfolie in een wok en bak hierin kort de knoflook. Voeg de groenten toe met de helft van de kruidenboter.
    4. Giet de pasta af en voeg deze toe in de wok met de rest van het kruidenboter en wat meer olijfolie. 30 seconden doorroeren en dan serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren