Tiramisu met kersen en kokos

    Tiramisu met kersen en kokos

    3keer bewaard
    4uur30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijk dessert om je vingers er van af te likken.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 5 eierdooiers
    • 4 eiwitten
    • per eierdooier of eiwit 1 eetlepel suiker
    • 500 gr mascarpone
    • 2 bokalen kersen met sap
    • 400 gr lange vingers
    • 50 gr kokos

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Extra tijd: 4uur in de koelkast  ›  Klaar in:4uur30min 

    1. Klop de eiwitten stijf met de suiker.
    2. Meng de eierdooiers met de suiker met de mascarpone.
    3. Neem de lange vingers en doop je ze in het sap van de kersen en leg ze naast elkaar in een schaal.
    4. Daarop smeer je een laag van de mascarpone en dan terug de lange vingers in sap en weer mascarpone tot alles op is.
    5. Dan neem je de kersen en leg je ze allemaal op de mascarpone.
    6. Bestrooi met een beetje van de gemalen kokos.
    7. Laat een paar uurtjes in de koelkast opstijven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren