Marinade voor lamsvlees met chilipeper en honing

    (28)

    Een heerlijke marinade om bij lamskarbonade of kebab te gebruiken.


    25 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
    • 1 eetlepel grove mosterd
    • 1 theelepel citroenrasp
    • 2 eetlepels citroensap
    • 2 eetlepels honing
    • 1 dessertlepel kerriepoeder
    • 1 theelepel chilipasta
    • 1 theelepel kurkuma

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. Alle ingrediënten in een glazen kom vermengen. Het lamsvlees ermee inwrijven en minstens 3 uur laten intrekken alvorens het vlees te koken, braden of grillen.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (28)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties