Marinade voor lamsvlees met chilipeper en honing

4keer bewaard
5min


24 personen hebben dit gemaakt

Een heerlijke marinade om bij lamskarbonade of kebab te gebruiken.

DIPAR

Ingrediënten
Porties: 4 

  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels honing
  • 1 dessertlepel kerriepoeder
  • 1 theelepel chilipasta
  • 1 theelepel kurkuma

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

  1. Alle ingrediënten in een glazen kom vermengen. Het lamsvlees ermee inwrijven en minstens 3 uur laten intrekken alvorens het vlees te koken, braden of grillen.

Vergelijkbare recepten

Beoordelingen (0)

Jouw beoordeling

Waardeer met sterren

Meer collecties

Chili
Chili (77)
Marinade
Marinade (94)
Barbecue
Barbecue (334)