Kip Parmezaan

    Kip Parmezaan

    8keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het klassieke Italiaanse recept voor kip met tomatensaus en mozzarella kaas. Altijd lekker en makkelijk om te maken.

    skooyman Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 2 kipfilets
    • 3 eetlepels bloem
    • olijfolie
    • 1 teentje knoflook
    • 250 gr spaghetti
    • 250 gr pastasaus
    • 75 gr mozzarella (in plakjes)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Was de kipfilet en bedek beide kanten met bloem.
    2. Verhit de olijfolie en de knoflook in een hete koekenpan. Voeg dan de kip toe en bak totdat beide kanten een lichtbruin korstje hebben gekregen.
    3. Verhit de oven op 200 graden Celcius. Zet een pan met water en een beetje zout op en kook hierin de spaghetti beetgaar.
    4. In een ovenschotel, voeg kip toe, dan pastasaus, en daarop de mozzarella.
    5. 8-10 minuten in de voorverwarmde oven zetten, totdat de kaas goed gesmolten is. Serveer de pastasaus met kip over de spaghetti.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren