Paprika voor op de barbeque

    Paprika voor op de barbeque

    2keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het is een heerlijk recept en súpermakkelijk te maken!

    keekeevolley Limburg, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 paprika (maakt niet uit welke kleur)
    • ongeveer 80 gram brie
    • 2 champignons

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Halveer de paprika en maak hem schoon.
    2. Haal het steeltje van de champignons en halveer ze.
    3. Neem ongeveer 40 gram brie (hangt af van hoe groot de paprika is) en leg dit in de paprika. Doe vervolgens 2 stukjes champignons erbij, en wikkel de paprika in aluminiumfolie.
    4. Leg dit op de hete barbeque en check af toe of de paprika niet zwart wordt, wanneer de paprika heet en een beetje zacht is en de vulling ook warm is, is het klaar.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren