Zalmsoep

    Zalmsoep

    2keer bewaard
    40min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Zalm en aardappelen worden gecombineerd tot deze heerlijke zalmsoep. Lekker als lunch of een lichte avondmaaltijd.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr aardappelen
    • 500 ml visfond (of visbouillon)
    • 1 kleine ui
    • 350 gr zalmfilet
    • 2 eetlepels crème fraîche
    • peper, naar smaak
    • 1 eetlepel gehakte dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:40min 

    1. Schil en was de aardappelen en snijd ze in stukken. Laat ze vervolgens 15 minuten in de bouillon koken.
    2. Schil en snipper de ui en snijd de zalm in stukken. Voeg beiden toe aan de bouillon en laat alles nog eens 10 minuten zachtjes koken.
    3. Schep de creme fraiche dooe de soep en voeg peper naar smaak toe. Bestrooi de soep vlak voor het serveren met de gehakte dille.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren