Broccoli met pijnboompitten

    Een heerlijk en makkelijk te maken bijgerecht. Weer eens wat anders dan broccoli met een sausje.


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 750 gr broccoli
    • 50 gr pijnboompitten
    • 1 of 2 teentjes knoflook
    • 2 eetlepels (olijf)olie
    • zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Kook de broccoli in een beetje water met wat zout beetgaar (ca. 5 minuten). Spoel vervolgens in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
    2. Bak de knoflook in een heel klein beetje olie, haal uit de pan en rooster dan de pijnboompitten in dezelfde pan tot ze lichtbruin zijn.
    3. Verhit vervolgens de olie in een koekenpan en roerbak de broccoli ongeveer 2 tot 3 minuten. Schep de knoflook en pijnboompitten door de broccoli en breng op smaak met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren